Blankenweg 11 4612 RC Bergen op Zoom
+31 (0) 164 288 000

Meeus Freight Management

Transport in de gehele Europese Unie

Frankrijk: het land van lavendel, van glooiende heuvels, vriendelijke mensen en goede wijn. Niet zonder reden reizen de chauffeurs van Meeus Transport graag af naar dit land. Maar we hebben bij Meeus Transport nog meer in onze mars. Ook het transport naar andere landen dan Frankrijk nemen we voor onze rekening. In samenwerking met ons zusterbedrijf Darvi vervoeren we alles binnen de Benelux. Voor overige landen is er Meeus Freight Management.

Freight management

Rogier vertelt

Ook voor medewerker Rogier bestaan er binnen zijn werk geen grenzen. “Het mooie aan het bedrijf Meeus Transport vind ik de ambitie die er is binnen de club. Die is ongekend groot. Relatief gezien is er maar een heel klein team werkzaam bij Meeus, maar dat brengt juist vele voordelen met zich mee. Daardoor is iedereen heel betrokken bij alle ontwikkelingen en zijn de lijntjes kort. Zo kunnen er ook snel slagen gemaakt worden, zowel intern als voor onze klanten.” 

Benieuwd naar het complete verhaal van Rogier?

LEES HET HIER

Mogen we u helpen? 

Bent u op zoek naar transport van Nederland naar Portugal? Of van Spanje naar Nederland? Wij begrijpen dat de vraag naar goede transportmogelijkheden vanuit alle landen kan komen. Om die reden heeft Meeus Transport in 2010 Meeus Freight Management in het leven geroepen. Hiermee regelen we jouw transport naar alle andere landen in de Europese Unie.
Benieuwd naar de mogelijkheden van Meeus Freight Management? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@meeus.nl. We helpen uw goederen graag op weg, naar elk Europees land.