Blankenweg 11 4612 RC Bergen op Zoom
+31 (0) 164 288 000

Over Meeus Transport

De trots van een transportbedrijf

Vraag je de mensen van Meeus Transport naar hun werk, dan popt er een grote trots op. Trots op het blauw dat het kloppend hart van de logistieke hotspot in Nederland vormt. Hoeveel mensen kunnen werkelijk zeggen dat de werkplek voelt als thuiskomen? Vraag het een medewerker van Meeus Transport en u heeft het antwoord te pakken.
Dat laatste komt voort uit het familiaire karakter van Meeus Transport: al sinds 1933 is het transportbedrijf in Bergen op Zoom eigendom van de familie Meeus, die het uitbouwde tot een van de grotere spelers in de Europese transportsector. Trots bij de medewerkers is wat er rest. En ambitie, want kwaliteit en duurzaamheid staan bij het bedrijf hoog in het vaandel.

transport

Transport van en naar Frankrijk

Frankrijk is de thuishaven voor Meeus Transport. Het land waar baguettes en een glas goede vin rouge belangrijker zijn dan de politieke voorkeur, het land waar onze chauffeurs al vele decennia zo graag naartoe rijden.
Aan de achterkant van ons bedrijf wordt er constant gekeken hoe we processen nóg beter en duurzamer kunnen maken. In dat proces van ontwikkelen besloten we onszelf enkele jaren terug aan te sluiten bij onze Franse partner Évolutrans . Zij zorgen ervoor dat onze chauffeurs op centrale punten de goederen kunnen lossen. Het resultaat? Snellere, betere én duurzamere service naar onze klanten.

Duurzaamheid, kwaliteit, veiligheid

Vraag het de mensen van Meeus Transport en ze zijn het er allemaal over eens: we moeten zuinig zijn op de wereld. Daarom staat verduurzaming bij ons hoog op de agenda. Inmiddels hebben we hierin al heel wat mooie stappen gezet.