Blankenweg 11 4612 RC Bergen op Zoom
+31 (0) 164 288 000

Groupage: van één pallet tot grote zendingen

Groupage vervoer

Uw pakket van A naar B, dat is onze zorg. Of het nu gaat om slechts één pallet, geconditioneerd vervoer, lengtegoederen of ADR-transport: niets is voor Meeus Transport in Bergen op Zoom te gek.

Vervoer van producten

Klanten ontzorgen is wat bij de mensen van Meeus Transport in het bloed zit. Als familiebedrijf maken we al sinds 1933 naam als het gaat om het vervoer van producten. Van klein tot groot, dat maakt niet uit. Het gaat ons om het eindresultaat: veilig op weg van A naar B, met als resultaat een gelukkige klant

Margreet vertelt

De mensen van Meeus Transport hebben er hun missie van gemaakt de klant gelukkig te maken. Klantenservice klinkt als iets vanzelfsprekends, maar zo zien wij dat niet. Collega Margreet licht dit in haar verhaal toe: “Bij Meeus staat de klant écht centraal. Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar je moet het wel waarmaken. Bij ons krijgt een klant vaak al binnen een paar minuten reactie op zijn of haar mail. Die snelheid vinden wij bij de service horen. Daarin blinken we volgens mij wel uit. Daarbij doen we echt alles voor de klant, mits het haalbaar is natuurlijk. Als een klant mij zegt dat hij haast heeft met een zending, dan maak ik daar meteen werk van. Simpelweg omdat wij willen dat de klant blij is met Meeus. Dat is ook wat ik zo leuk vind aan mijn baan: mensen blij mogen maken.”

Lees hier het verhaal van Margreet