Blankenweg 11 4612 RC Bergen op Zoom
+31 (0) 164 288 000

Geconditioneerd vervoer

Gekoelde of verwarmde producten vervoeren

Voor sommige goederen, zoals bevroren of verse producten, is het van belang dat deze van begin- tot eindpunt gekoeld worden. En ook voor chemische producten gelden vaak deze strikte vervoersregels. De mensen van Meeus Transport begrijpen als geen ander het belang van geconditioneerd vervoer. We houden daarom rekening met al uw wensen: we maken het mogelijk goederen te vervoeren in temperaturen van -20 tot +25 graden Celsius, afhankelijk van wat nodig is voor uw producten.
Heeft u producten die gekoeld of verwarmd vervoerd moeten worden van of naar Frankrijk? Neem dan gerust eens contact met ons op. Samen gaan we voor de beste weg richting uw bestemming!

geconditioneerd vervoer

Kees vertelt

Dat geconditioneerd vervoer geen belemmering is voor Meeus Transport, bevestigt ook Kees, Hoofd Planning: “Hoewel er binnen de Meeus Group de laatste jaren veel geautomatiseerd is, blijft dit toch mensenwerk. Ik zie elke dag weer als een puzzel. Elke dag weer zijn er hobbels op de weg en moeten de stukjes op de juiste plek worden gelegd. We denken altijd mee met de klant, ook op het gebied van geconditioneerd vervoer.”
Benieuwd naar het hele verhaal van Kees? 

LEES HET HIER